Prijava Registracija

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Prednosti

Odstupanje od tradicionalnog bazena

  • Posted on:  Četvrtak, 08 Studeni 2012 19:38
  • Ispis
  • Pošalji e-mail
  • My Great Web page
  • Galerija slika

Biodesign bazen ne zahtjeva izgradnju stjenka iz betona ili postavljenje pločastih elemenata. Od početnog iskopa do stavljanja bazena u pogon dovoljno je 10 dana radova za prosječnu veličinu bazena (cca 70m2).
Unikat po svom obliku i eleganciji, minimalnim utjecajem na okoliš zahvaljujući metodi pročišćavanja i dezinfekcije vode (MagnaPool™).

Biodesign bazeni brže se zagrijavaju zbog specifičnog oblika i umanjene vodene mase (u odnosu na tradicionalni bazen), a ne utječe na veličinu tlocrtnu površinu vode bazena.
Kvarcni završni sloj bazena upija toplinu i djeluje na vodu koja se zagrijava na prirodan način, smanjujući pritom troškove održavanja (električna energija).

U zimskom periodu tradicionalni bazeni ostaju nekorišteni ili pokriveni, dok bazen Biodesign poprima karakteristike prirodnog jezera u skladu sa godišnjim dobom ili ambijentu u kojem se nalazi. Iz svih navedenih razloga,  Biodesign tehnologija sve više je cijenjena za osobnu i turističku namjenu (kuće za odmor, hoteli i ostali smješajni objekti), dodatno opravdava financijsku rentabilnost ulaganja.

Biodesign –  revolucionarni patent koji iz temelja mijenja sam koncept bazena.

Novosti GVM

Tko je Online

Imamo 6 gostiju i nema članova online