Prijava Registracija

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
  • All
  • News
  • Portfolio
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Na ovogodišnjem sajmu uređenja doma i okućnica u Udinama, Italija, možete upoznati novitete na svjetskom tržištu po pitanju trenova izgradnje i uređenje svojih domova ili turističkih objekata s naglaskom na obnovljivim izvorima energije, praktičnost te ekologiju.

Kao novitet na odjelu ekologija i energetska učinkovitost izloženi smo brendom BIODESIGNPOOLS - eksponatom bazena gdje u malom možete utvrditi ljepotu designa, isprobati rad hidro masaže, aeroterapije, te uvidjeti ... prilagodljivost i kvalitetu proizvoda koji sve više uzima maha u realizaciji bazena prirodnim materijalima pritom zadržavajući udobnost tradicionalnog bazena.

Posjetite nas na sajmu - Fiera 'CASA MODERNA', Udine od 03.10.2015. do 11.10.2015.

Kolačići u vašem pregledniku omogućuju nam da osiguramo rad svih funkcija internetske stranice, da određene sadržaje prilagodimo posebno za vas i analizom posjeta stalno poboljšavamo internetsku stranicu.

Osim toga, možete odlučiti da ne dopustite korištenje kolačića. U tom slučaju internetska stranica u vašem pregledniku neće učitati nijedan trajni kolačić osim vlastitih kolačića kojima analiziramo posjećenost internetske stranice te kolačića koji vam omogućuju da putem internetske stranice obavite rezervaciju. Ali time vam ne možemo jamčiti da ćete internetsku stranicu moći upotrebljavati u cijelosti. Internetska stranica upotrebljava elemente drugih ponuđača koji također koriste kolačiće.

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Klijent je suglasan da, u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne i/ili podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.

Na web stranicama u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice...

04.03.2015. PORDENONE - ITALIJA -
U suradnji sa ESSELLE COSTRUZIONI iz Monfalcona (IT) , GRADNJA VILLA MARIS d.o.o. iz Umaga sa brendom BIODESIGNPOOLS izložen je na poznatom "SAJMU CVIJEĆA I VRTLARSTVA" koji se svake godine organizira u mjestu Pordenone.
Ovogodišnji sajam cvijeća i vrtlarstva održat će se od 07.03.2015. do 15.03.2015.
Posjetite nas - PAVILJON 3 -

   Zaprimili smo više dojava o krivotvorenima izrade Biodesign bazena, patenta BIODESIGNPOOLS, izumljen i registriran od maticne kuce API Italia iz Padova.
Ovlašteni instalatori Biodesign bazena (Termapond) odobreni su od matične kuce API ITALIA s kojim je sklopljen ugovor o licenci za rad na hrvatskom tržištu, objavljeni su na službenim stranicama te mozete provjeriti na stranicama matične kuce www.biodesignpools.com ili telefonskim pozivom u matičnu kuću.

VAŽNO:
IZRADA LAŽNOG BIODESIGN BAZENA POVLAĆI NA SOBOM PRAVNE POSLJEDICE KAKO ZA PRODAVATELJA TAKO ZA KUPCA.
KOD IZRADE LAZNOG BIODESIGN BAZENA NEMATE OSIGURANU GARANCIJU, NEMATE SERVISERA, NEMATE KOME SE OBRATITI U SLUCAJU PROBLEMA.

TRAŽITE DA VAM PREDOCE UGOVOR OVLAŠTENOG INSTALATORA BIODESIGN BAZENA.

KLONI SE IMITACIJA !!!

Sajamski INTERVJU prezentacije Biodesign bazena, inovativni način instalacije bazena na tržištu patentiranom strukturom BIODESIGNpools.  

Umag, 30.10.2014.
Preuzime letak prezentacije Biodesign bazena 2014 na HR tržištu.

Biograd na moru, 23.10.2014.
U četvrtak, 23. Listopada 2014. godine u Biogradu na moru počeo je 16. Biograd Boat Show, a na svečanosti otvaranja uz brojne uzvanike nazočni  su bili ministar turizma Darko Lorencin, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, direktor HTZ-a Ratomir Ivičić i župan Zadarske županije Stipe Zrilić. Ovogodišnji sajam koji se održava u organizaciji Ilirije d.d. okupio je rekordni broj izlagača, njih preko 275 čime sajam bilježi rekordan interes domaćih i međunarodnih izlagača te je sav raspoloživi prostor za sajam tri tjedna prije početka manifestacije bio rasprodan.

Ovogodišnji sajam nazvan je "open source"kao događaj na kojem izlagači nude inovativnosti koje čine ovaj sajam jedinstvenim iskustvom. 

Novitet ovogodišenjeg sajma bilježi prisustvo tvrtke GRADNJA VILLA MARIS d.o.o. iz Umaga,  prezentacijom Biodesign patenta - ekponatom- Biodesign bazena u malom, kao novitet na HR tržištu.

Više informacija:
http://bbs.com.hr/index.html

Udine,  27.09.2014.
Mjesto upoznavanja s postojećim trendovima, mjesto gdje se istovremeno može vidjeti, usporediti, ocijeniti i istog trenutka dobiti povratna informacija o proizvodu ili usluzi te moći izravno sagledati položaj tvrtke u odnosu na konkurenciju - vrijednost je regionalnih i međunarodnih sajmova.

Na ovogodišnjem sajmu uređenja doma i okućnica koji se održava od 27.09.2014. do 06.10.2014 u Udinama, Italija, možete upoznati novitete na svjetskom tržištu po pitanju trenova izgradnje i uređenje svojih domova ili turističkih objekata s naglaskom na obnovljivim izvorima energije, praktičnost te ekologiju.

Kao novitet na odjelu ekologija i energetska učinkovitost, u suradnji ESSELLE COSTRUZIONI iz Monfalcona (IT) i  GRADNJA VILLA MARIS d.o.o. iz Umaga, izloženi smo brendom BIODESIGNPOOLS - eksponatom bazena gdje u malom možete utvrditi ljepotu designa, isprobati rad hidro masaže, aeroterapije,  te uvidjeti  prilagodljivost i kvalitetu proizvoda koji sve više uzima maha u realizaciji bazena prirodnim materijalima pritom zadržavajući udobnost tradicionalnog bazena.

Posjetite nas na sajmu - Fiera 'CASA MODERNA', Udine od 27.09.2014. do 06.10.2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tko je Online

Imamo 12 gostiju i nema članova online